In de afgelopen jaren heeft ons koor een viertal CD's opgenomen. Om deze CD's te bestellen KLIK HIER. Als u op de afbeeldingen van de CD's klik krijgt u meer informatie te zien over de liederen die erop staan.

Als extra hebben wij de volgende aanbieding voor u: De 2 cd's "Aanbidding" en "God is overal" samen voor € 10,=

Mocht u alle 3 nog beschikbare cd's willen aanschaffen dan kunnen wij u die aanbieden voor de mooie prijs van € 22.50

In 2014 hebben wij onze laatste CD "Wees maar gerust"in Tiel opgenomen. Lees hier een krantenartikel daarover.

De stilte zingt U toe

Deze cd kwam tot stand door de samenwerking tussen De Lofstem" Woubrugge, o.l.v. Thom Hesseling, en "Hervormd Kerkkoor Hazerswoude", o.l.v. Stephan Dijkhuizen. Wederom is Martien van der Zwan op het orgel te beluisteren, terwijl Marco den Toom de vleugel bespeelt. Elisabeth Hopman speelt op de dwarsfluit.

Helaas niet meer beschikbaar

Aanbidding

De cd ‘Aanbidding’ kwam tot stand door de samenwerking van Christelijke Gemengde Zangvereniging “De Lofstem”, onder leiding van dirigent Thom Hesseling, met enkele muzikanten. Op het orgel is te beluisteren Martien van der Zwan, ook soliste Gretha Bregman-Hoving verleende haar medewerking evenals trompettist Samuël Schelling.

€ 7,50

God is overal

De derde cd van "De Lofstem" Woubrugge is wederomgemaakt onder leiding van Thom Hesseling. Marco den Toom verzorgt de piano partijen, Martien van der Zwan orgel. Kees Alers bespeeld de dwarsfuit en Gretha Bregman-Hoving is ook op deze CD als sopraan te beluisteren.

€ 7,50

Wees maar gerust

Alweer de 4e CD van de Zangvereniging De Lofstem Woubrugge, o.l.v. Thom Hesseling, dirigent, m.m.v. Rineke de Wit, sopraan en hobo; Lander van der Steen, piano; Martien van der Zwan, orgel.                                           

€ 15,00